Ketjap Manis
Ketjap (Indonesisch: kecap) manis is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van sojasaus, suiker, melado (melasse) en water. Ketjap manis is zoet van smaak en bruin van kleur. Onze variant is dik en onmisbaar in verschillende oosterse gerechten.
Probeer het dus vooral uit als marinade bij je nasi, bami of wok gerechten. Ketjap manis geeft ook een verrassende smaak aan jus, soepen en sauzen. Het is daarnaast ook geschikt voor het insmeren van grill producten. Ketjap manis is ontzettend veelzijdig en daarom een waardevolle toevoeging voor jouw keuken.
Ketjap manis kopen bij Van Beekum Specerijen
Ketjap Manis kun je ook bestellen in samenstelling met ons Zeeuws spek kruidenpakket. Heb je vragen over ketjap kopen of het gebruik van onze ketjap? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over ketjap manis en onze andere sauzen. Jouw ketjap wordt zorgvuldig verpakt in een hersluitbare verpakking en zo snel mogelijk thuis bezorgd.
Voedingswaarden & Ingrediënten
Ingrediënten: water, melasse, suiker, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (soja), glucosestroop,verdikkingsmiddel (E466), kleurstof (E150d), zuurteregelaar (E330), conserveermiddel (E202), salmiakzout
Energie | 652 | kJ |
Energie | 156 | kcal |
Vetten | 0 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0 | g |
Koolhydraten | 37 | g |
- waarvan suikers | 36 | g |
Vezels | 0 | g |
Eiwitten | 1,7 | g |
Zout | 3,5 | g |
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 19080163A
- EAN
- 8720153471930
- Gebruik
- Naar smaak
- Bewaaradvies
- koel, droog en donker. Na openen gekoeld bewaren, beperkt houdbaar.
- Houdbaarheid
- 12 maanden na productie, na openen beperkt houdbaar.
- Recyclebaar
- Verpakking is recyclebaar na scheiden van seals en etiket.
- Allergenen
- Zie voedingswaarde & Ingrediënten
- GMO vrij
- Ja
Reviews
- Gepost door: Alie van Dijk op 9 November 2024{"original":"Mooie dikke ketjap","de":"Sch\u00f6ne dicke Sojasauce"}
- Gepost door: RvanH op 6 Mei 2024{"original":"Nog niet gebruikt","de":"Noch nicht verwendet"}
- Gepost door: Rumen Kasabov op 16 April 2024{"original":"great quality","de":"hohe Qualit\u00e4t"}