Vindaloo
Vindaloo (vindalho) is een currygerecht uit Goa, India en behoort tot een van de meest populaire gerechten uit het land. Gebruik deze traditionele kruidenmix tijdens de bereiding van dit gerecht en ga voor die authentieke en bijzondere smaaksensatie.
Vindaloo marinade maken met onze kruidenmix
Onze Vindaloo mix voor Indiase curry is zoutloos en bestaat uit: kruidnagel, laurier, kaneel, koriander, kurkuma, komijnzaad, peper, fenegriek, chillie, kardemom en mosterd. Maak de perfecte Vindaloo marinade door een beetje olijfolie een de mix toe te voegen. Zo kun je deze Vindaloo marinade ook op verschillende soorten vlees gebruiken.
Eenvoudig Vindaloo spice kopen bij Van Beekum
De lekkerste Vindaloo spice zonder zout koop je eenvoudig bij Van Beekum Specerijen. Al onze kwaliteitskruiden worden zorgvuldig afgewogen en tot deze Indiase mix vermengd in eigen mengerij. Zo weet je zeker dat je de beste kruiden in huis haalt. Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem. Dan krijg je gewoon je geld terug.
Voedingswaarde & Ingrediënten
Ingrediënten: kruiden en specerijen (koriander, kurkuma, peper, komijnzaad, foenegriek, chillies, kardemom, mosterdzaad, kaneel, laurier, kruidnagel)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1528 | kJ |
Energie | 367 | kcal |
Vetten | 15 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 1,7 | g |
Koolhydraten | 31 | g |
- waarvan suikers | 2,6 | g |
Vezels | 25 | g |
Eiwitten | 14 | g |
Zout | 0 | g |
De beste dag om Vindaloo te kopen, is vandaag!
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 16170141A
- EAN
- 8720289180225
- Formaat strooibus
- De kleine strooibus is 13cm hoog en heeft een diameter van 7cm.
- Gebruik
- Naar smaak
- Bewaaradvies
- Koel, droog en donker
- Houdbaarheid
- 18 maanden na productie
- Allergenen
- Zie voedingswaarde & Ingrediënten
- Recyclebaar
- Verpakking is recyclebaar na scheiden van seals en etiket.
- GMO vrij
- Ja
Reviews
- Gepost door: Robert Rijke op 22 Mei 2024{"original":"Er kan best wel wat meer Chili aan toegevoegd worden.","de":"Es k\u00f6nnte etwas mehr Chili vertragen."}
- Gepost door: Pieter Brolsma op 13 November 2023{"original":"Niet pittig genoeg, voor Spaanse begrippen wel, maar ik houd van vuur in de mond","de":"Nicht scharf genug, zumindest f\u00fcr spanische Verh\u00e4ltnisse, aber ich mag Feuer im Mund"}
- Gepost door: Pieter Colpaart op 22 Juli 2023{"original":"goed en prima dosering","de":"gute und feine Dosierung"}