Ketjap Poeder
Ketjap poeder voor het op smaak en kleur brengen van je vleesgerechten. Doet het erg goed bij bijvoorbeeld saté. Maar je kan het ook gebruiken om je kip mee te marineren zoals bij traditionele ketjap. In de oosterse keuken wordt deze zoute smaakmaker veelal gebruikt. Bent u fan van Aziatisch koken? Neem dan ketjap poeder in huis en gebruik het in uw gerechten.
Gebruik van ketjap poeder
Gebruik 40% water en 60% ketjap poeder om een ketjap manis smaak te benaderen.
Klontvorming
Ketjap poeder is een product dat erg gevoelig is voor klonteren. Wees zeer voorzichtig met temperatuur, licht en vocht. Een goede manier om het potje weer luchtdicht af te sluiten is de seal die meegeleverd is te bewaren in de dop.
Ketjap poeder kopen bij Van Beekum Specerijen
Heb je vragen over ketjap poeder of over andere kruiden, specerijen of mixen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over ketjap poeder en onze andere producten. Je ketjap poeder wordt zorgvuldig verpakt en altijd netjes verzonden.
Voedingswaarden & Ingrediënten
Ingrediënten: aroma (mais, soja)
Energie | 1410 | kJ |
Energie | 333 | kcal |
Vetten | 1,6 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,4 | g |
Koolhydraten | 77 | g |
- waarvan suikers | 71 | g |
Vezels | 0 | g |
Eiwitten | 4,7 | g |
Zout | 13,1 | g |
De beste dag om Ketjap Poeder te kopen, is vandaag!
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200089A
- EAN
- 8720153471947
- Formaat strooibus
- De kleinste strooibus is 13cm hoog en heeft een diameter van 7cm. Het lichtste gewicht is altijd deze verpakking.
- Gebruik
- Naar smaak of 40% water en 60% ketjap poeder om een ketjap manis smaak te benaderen.
- Bewaaradvies
- Koel, droog en donker
- Houdbaarheid
- 12 maanden na productie
- Recyclebaar
- Verpakking is recyclebaar na scheiden van seals en etiket
- Allergenen
- Zie voedingswaarde & Ingrediënten
- GMO vrij
- Ja
Reviews
- Gepost door: J. Mens op 9 September 2024{"original":"Gebruik hef overal door","de":"Verwenden Sie den Lift \u00fcberall durch"}
- Gepost door: Marjon op 19 Augustus 2024{"original":"Lekker van smaak!","de":"K\u00f6stlicher Geschmack!"}
- Gepost door: Robbert-Jan Borger op 17 Juli 2024