Worstbijbel


Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
Specificaties
- Taal
- Nederlands
- Bindwijze
- Hardcover
- Verschijningsdatum
- februari 2018
- Druk
- 3e druk
- Afmetingen
- 21,8 x 16,3 x 4,6 cm
- Aantal pagina's
- 496 pagina's
- Illustraties
- Met illustraties
- ISBN13
- 9789048842261
- Kaarten inbegrepen
- Nee
Betrokkenen
- Auteur
- Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder
- Uitgever
- Carrera Culinair
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200028
- EAN
- 9789048842261
Reviews
- Gepost door: Erik Houben op 1 Maart 2025{"original":"Zeer informatief met duidelijke beschrijving, werkwijze en visuele ondersteuning.","de":"Sehr informativ mit klarer Beschreibung, Methode und visueller Unterst\u00fctzung."}
- Gepost door: Rob op 24 Januari 2025{"original":"goed geschreven, zodat hij snel te lezen is. wel geschreven richting een man","de":"gut geschrieben, so dass es schnell zu lesen ist. allerdings f\u00fcr einen Mann geschrieben"}
- Gepost door: Simon Gorter op 21 Januari 2025{"original":"Snel en goed","de":"Schnell und gut"}