Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0

BLACK FRIDAY SALE! 15% korting met code: BLACK 15BLACK FRIDAY SALE! 15% korting met code: BLACK15

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

BLACK FRIDAY SALE! 15% korting met code: BLACK 15BLACK FRIDAY SALE! 15% korting met code: BLACK15

Worstbijbel

21% sale
Productomschrijving
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetari...

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.


Specificaties

Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Verschijningsdatum
februari 2018
Druk
3e druk
Afmetingen
21,8 x 16,3 x 4,6 cm
Aantal pagina's
496 pagina's
Illustraties
Met illustraties
ISBN13
9789048842261
Kaarten inbegrepen
Nee

Betrokkenen

Auteur
Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder
Uitgever
Carrera Culinair

Productspecificaties

Artikelnummer
20200028
EAN
9789048842261

Reviews

4.9 / 5Based on 14 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Rob Hermans op 7 September 2024
    {"original":"Geweldige bijgeleverde GEUR!! Prima marketing voor het boek Worstbijbel","de":"Toller Geruch inklusive!!! Tolles Marketing f\u00fcr das Wurstbibel-Buch"}
  • 5 / 5
    Gepost door: Maarten van Wensveen op 14 Juli 2024
    {"original":"Leuk boek, fijne uitleg over het proces en alle hulp middelen. mooie recepten.","de":"Sch\u00f6nes Buch, sch\u00f6ne Erkl\u00e4rung des Prozesses und alle Hilfsmittel. sch\u00f6ne Rezepte."}
  • 5 / 5
    Gepost door: Miranda Wouters op 16 December 2023
    {"original":"Veel lees voer en een hele goede uitleg . Zeker ook de fotos die erbij staan . Eerst goed inlezen voor ik begin . Maar kijk er naar uit","de":"Jede Menge Lesestoff und sehr gute Erkl\u00e4rungen. Sicherlich auch d...
    {"original":"Veel lees voer en een hele goede uitleg . Zeker ook de fotos die erbij staan . Eerst goed inlezen voor ik begin . Maar kijk er naar uit","de":"Jede Menge Lesestoff und sehr gute Erkl\u00e4rungen. Sicherlich auch die Fotos, die es begleiten. Ich muss mich erst einlesen bevor ich anfange . Aber ich freue mich darauf"}
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Van Beekum Specerijen Worstbijbel
Van Beekum SpecerijenWorstbijbel

Het boek dat je leert hoe jij je ...

Het boek dat je leert h...

Op voorraad
34.9927.5 Incl. btw
      Toevoegen